Cart

Ambientació

Hits: 6367
Ambientació - Decorem les finestres de l´aula
Decorem les finestres de l´aulaAutor: Anna Llavina
Centre: CEIP l´Estany
Nivell: Educació Infantil
Materials:
Esprai per fer la neu als vidres, cartolines negres, pelfes, punxons, pintura taronja, pintura blanca, pinzells, ceres toves i plastilina blanca.
Descripió:
No hem d´oblidar de decorar les finestres de l´escola per aconseguir un entorn més acollidor, atractiu i més proper als infants. En aquesta ocasió, desprès de la nevada, vàrem decidir entre tots de decorar-ho amb neu, pingüins i estrelles.
- El/la mestre/a porta un esprai per fer neu a les finestres (no hi haurà cap problema de toxicitat, està preparat per això i a part, les finestres estan en una alçada on cap infant pot arribar-hi per tocar-les). Els infants punxaran el contorn d´un pingÃ¼Í gran i el d´un de petit i a continuació li pintaran els ulls, el bec, la panxa i les potes amb ceres o pintures, segons vulguin fer l´activitat, ja que al decidir la tècnica van arribar a l´acord de tenir llibertat per escollir una de les dues opcions. La mestra penjarà, a les finestres , els pingüins un cop llestos.
- Per seguir treballant alguns moviments de motricitat fina que ajudaran a desenvolupar amb més facilitat l´escriptura dels infants, donarem als infants una activitat de traç a realitzar. És un full Dina-4 on practicaran les estrelles. En cada quadrícula les estrelles estan començades.
- A continuació, la mestra repartirà a cada infant un full on hi ha una estrella dibuixada (*) i explicarà als infants com fer l´estrella. Hauran de fer 4 ´xurros´ de plastilina i posar-los un damunt de l´altre units pel mig. Només pressionant una mica ja quedarà l´estrella fixada. A continuació la mestra fixarà les estrelles als vidres de les finestres mentre els alumnes faran boles amb la plastilina que els ha sobrat per tal de guardar-la correctament. Ja tindrem una aula encara més xula!!