mesquetapesMés Que Tapes és un entorn col·laboratiu que pretén recollir i compartir treballs i idees que el professorat realitza a les seves aules  per tal de  facilitar la seva tasca.

L’entorn va néixer l’any 2009 i a hores d’ara té recollits més de 700 treball classificats en diverses categories: tapes d’àlbum, ambientació, disfresses i manualitats, i hem comptabilitzat més de 10 milions de clics a les diferents imatges.

Tot això ens ha encoratjat a modernitzar l’entorn per facilitar la visualització itan en ordinadors com en dispositius mòbils.

Disposeu de tres diferents maneres de visualització que trobareu al menú superior i en portada, proveu-les i utilitzeu la que més us agradi. 

El procés de tramesa és molt fàcil i es pot realitzar directament des del mòbil,  només cal activar l'opció TRAMESA D'IMATGES del menú superior de la web,  activar  el botó “Seleccionar arxiu”, fer  la foto i enviar-la, també haureu d’omplir alguns camps per a que expliqueu com heu fet el vostre treball i puguem reconèixer la vostra autoria.

Tingueu en compte que aquest espai no seria possible sense la vostra col·laboració, és per això que les vostres aportacions són necessàries per tal que aquest recull d’idees i materials es vagi renovant i ampliant cada dia.

Volem donar les gràcies a tothom que ha col·laborat per fer possible aquest espai i a tothom que ho farà en el futur. Si trobes útil aquest espai, t'animem a trametre les teves aportacions.

Si tens algun suggeriment, dubte, o detectes alguna anomalia, t'agrairem que ens la comuniquis a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Gràcies per la teva col·laboració