Cart

Tapes d'àlbum - Estiu

Hits: 4610
Tapes d'àlbum - Estiu - Les tortugues
Les tortuguesAutor: Anna Briansó
Centre: Col·legi Diocesà Sagrada Família
Nivell: Infantil
Materials:
Cartolina, paper de xarol blaus, groc i marro, plastilina, goma eva verda i una ouera per a la tortuga. Velcro opcional
Descripió:
Per fer la tapa sobre les tortugues el que primer hem fet, ha estat preparar la tortuga. Amb una ouera de cartró, l´hem retallat i els nens l´han pintat de color marro. Tot seguit, els hi hem donat la goma eva amb el dibuix de la silueta de la tortuga. Ells l´han punxat. Un cop les dos coses fetes, s´enganxen i ja es poden dibuixar les ungles, els ulls i la boca (amb retolador permanent).
- Després preparem la cartolina per a la tapa (si fan dues línies delimitant espais), i els donem paper de xarol marró i blau. El marró simularà la muntanya o la pedra on prenen el sol, i el blau l´aigua. Els nens retallen els trossos que volen i fan la seva petita composició. El sol està fet amb paper de xarol groc, però la silueta ja la tenien feta, així que aquest cop també toca punxar. Un cop punxat el sol, s´enganxa. Faltarà només fer els xurros de plastilina i ja posar la cola i enganxar-los.
- L´últim pas es col·locar la tortuga. Aquesta l´hem fet que es pugui desenganxar (porta velcro) i moure´s, però pot ser fixa.