Cart

Tapes d'àlbum - Altres

Hits: 9593
Tapes d'àlbum - Altres - Tapa d´Àlbum 2n Trimestre
Tapa d´Àlbum 2n TrimestreAutor: Anna Llavina
Centre: CEIP l´Estany
Nivell: Educació Infantil
Materials:
Cartolina blanca Dina-4, cartolines de colors, xocolata (hi ha uns tetabriks de xocolata desfeta que van molt bé), cartolina groga, ulls adhesius, plastilina taronja, vernís, pinzells, llana, cartolina taronja amb els peus marcats, pintures i rodets.
Descripió:
Aquesta És una proposta de tapa d´Àlbum pel 2n trimestre.
- La base: El/la mestre/a reparteix una cartolina Dina-4 blanca a cada alumne/a i els posa una mica de xocolata desfeta al mig. Els/les alumnes escampen la xocolata per tota la cartolina i a continuació amb un dit, fan detalls ja practicats anteriorment, al resseguir amb el dit, la xocolata marxa de la cartolina base i es veu millor el dibuix fet (els/les alumnes disfrutaran llepant-se els dits de treure la xocolata!!)
- El pollet: El/la mestra donarà a cada alumne/a una cartolina groga amb el pollet per punxar. Al pollet li enganxaran un ull belluguet, un bec de plastilina (fent un xurret, aixafat i vernissat) i punxaran quatre peus que enganxaran de dos en dos amb llana al mig, per darrera del pollet, la mestra enganxarà la llana, els/les alumnes enganxaran el pollet al centre de la cartolina de xocolata.
- Els ous: El/la mestra donarà cartolines de colors als alumnes, cadascú n´escollirà dues de diferents, hi estamparan un rodet amb pintura i hi estamparan també el dit sucant a les pintures. Un cop sec podran retallar els ous, que el/la mestre/a haurà marcat per darrera anteriorment i els enganxaran al costat del pollet, damunt la cartolina enxocolatada.
- La veritat És que queda molt graciós, l´ull i les potes del pollet es belluguen i són colors molt vistosos. A més, deixa anar un perfum de xocolata que fa agafar gana...