Cart

Manualitats

Hits: 5761
Manualitats - Roses de Sant Jordi
Roses de Sant JordiAutor: Anna M. Ramírez
Centre: Escola Amadeu Vives
Nivell: P5
Materials:
plastilina del color que vulguem fer la rosa i verda, planxa d´imant, corró plastilina, tisores, escuradents, vernís, pinzell, cola blanca, espiga natual.
Descripió:
ROSA IMANT: fer un xurro prim amb plastilina i fer pessics a tota part superior. Cargolar deixant els pessics dalt. Fer una planxa força prima amb la plastilina verda (deixant un tros ample per a col•locar la rosa posteriorment). Amb la tisora tallar en forma de fulla ovalada. Posar cola a l´imant i enganxar la fulla. Posar cola a la fulla i enganxar la rosa. Amb un escuradents dibuixar els nervis de la fulla. Envernissar i deixar assecar.
- ROSA DE PEU: Fer una planxa amb la plastilina i enroscar com si fÉssim un cargol. Amb el dit anar fent tocs de l´interior a l´exterior amb suavitat per tal d´obrir la rosa. Apretar bé la part inferior per tal de poder-la embolcallar amb el peu. Amb la plastilina verda fer la base tot embolicant la rosa. Punxar l´espiga. Envernissar i deixar assecar. Si volem podem possar una mica de purpurina a l´espiga i/o posar a la base serradures barrejades amb pintura verda i groga per tal de donar una mica de relleu.