Cart

Manualitats

Hits: 3275
Manualitats - Camaleó divertit
Camaleó divertitAutor: Anna M. Ramírez
Centre: Escola Amadeu Vives
Nivell: P5
Materials:
Retolador verd fosc, vermell, taronja i groc. Plastilina blanca, blava, verda, negra. Cartolina blanca. Cinta de llaç vermell. Cola blanca, vernís i pinzell. Imant.
Descripió:
1. Per a fe el COS pintarem l´agulla d´estendre tot fent una sèrie de ratlles verdes, taronges, grogues i vermelles.
- 2. Per a la LLENGUA retallarem un tros de cinta vermella de regal i tallar-li un triangle a la punta o bé arrissant-lo amb les tisores. Enganxar a la part interior de l´agulla (obrint-la) a la part de dalt.
- 3. Per a fer la CUA retallarem un rectangle prim i llarg de cartolina blanca. Pintarem seguint la sèrie de l´agulla (verd, taronja, groc i vermell). Enganxar a la part del darrera tot fent una espiral.
- 4. Per tenir les POTES passarem fotocopiat el dibuix sobre cartolina blanca, estaran enganxades 2 a 2. El pintarem amb verd i les ungles vermelles. El retallarem i l´enganxarem a la part de sota de l´agulla vigilant que la part pintada quedi mirant cap amunt.
- 5. Farem els ULLS amb plastilina. Primer farem una boleta blanca o de colors barrejats. Desprès modelarem una petita boleta de color o negre i la posarem dalt de la primera al centre. Envernissar i deixar assecar. Enganxar amb cola blanca sobre l´agulla i deixar assecar bé.
- NOTA: podem enganxar també per la part de sota una tira d´IMANT per tal d´emprar-lo com a porta fotos a la nevera.