Cart

Murals

Hits: 6304
Murals - Arbre florit de primavera
Arbre florit de primaveraAutor: Anna Llavina
Centre: CEIP l´Estany
Nivell: Educació Infantil
Materials:
Paper d´embalar, ceres toves marrons, pintura blava, pintura verda, pinzells, raspalls de dents, esponges, cartolina blanca per dibuixar les flors, paper de seda groc, rosa i vermell i cola blanca.
Descripió:
La primavera ha arribat i tot comença a florir, a la classe hem volgut fer un arbre florit per viure més de prop la primavera.
- El/la mestre/a dibuixa un arbre en un paper d´embalar. Els/les alumnes pinten l´arbre amb ceres toves de colors marrons. A continuació esquitxen pintura de tons blaus amb pinzells i raspalls de dents per simular el cel. I per fer l´herba, estampen esponges amb pintura de tons verds.
- Conjuntament decidim com fer les flors de l´arbre, cada arbre fa un tipus de flors, no podem tenir diferents flors en un arbre. Un cop decidides les flors, el/la mestre/a prepara una flor per cada infant, al centre hi enganxen boles de paper de seda de color groc que han preparat anteriorment i a cada pètal hi enganxen paper de seda, que han ja han estripat, de color rosa i de color vermell simultàniament. Ja tenim l´arbre a l´aula, i fa molt goig. Ara només ens falta esperar si veiem una oreneta, perquè ja sabeu: Primavera començada, oreneta arribada.