Cart

Back

Tapes d'àlbum - Estiu

Diumenge, 06 Agost 2017
Tapes d'àlbum - Estiu - Palmito d´estiu

Palmito d´estiu

{"ca-ES":"Autor: Anònim
Centre: Anònim
Nivell: Educació Infantil
Materials:
BLONDES, PALOS DE POLO, BASTONETS DE COTÓ, COMPTAGOTESTEMPERA, RETOLADORS VELLS, ALCOHOL, CARTOLINA
Descripió:
MESTRA: EXTRAU EL FELTRE DE TINTA DE RETOLADORS VELLS I ELS MESCLA AMB ALCOHOL. DOBLEGA LA BLONDA PER LA MITAT I DIBUIXA UN SEMICERCLE EN LA PART QUE NO TÉ LA PUNTILLA I EL TALLA.
- XIQUETS: PINTEN ELS PALS DE POLO AMB TEMPERES, CADA UN d´UN COLOR. PINTEN LES FLORS DE LA PUNTILLA DEL PALMITO AMB UN BASTONET FENT PUNTETS I AMB UN COMPTAGOTES TIREN GOTETES DE LA MESCLA d´ALCOHOL I RETOLADORS DAMUNT DE LA BLONDA PER LA PART QUE NO TÉ PUNTILLA. QUAN ESTIGA TOT EIXUT I AMB l´AJUDA DE LA MESTRA, APEGUEN ELS PALS DE POLO PER A FER LA CARCASSA. QUAN ESTA ESTIGA EIXUTA l´APEGARAN EN LA CARTOLINA I APEGARAN LA BLONDA DAMUNT. OPCIONALMENT ES POT AFEGIR UNA BORLA, FETA PER LA MESTRA O COMPRADA","es-ES":"Autor: Anónimo
Centro: Anónimo
Nivel: Educación Infantil
Materiales:
Blondin, PALOS DE POLO, PALITOS de cota ", COMPTAGOTESTEMPERA, ROTULADORES VIEJOS, ALCOHOL, CARTULINA
Descripió:
MAESTRA: EXTRAE EL FIELTRO DE TINTA DE ROTULADORES VIEJOS Y LOS MEZCLA CON ALCOHOL. Dobla BLONDA POR LA MITAD Y DIBUJA un semicírculo EN LA PARTE QUE NO TÃ ‰ LA PUNTILLA Y TALLA.
- NIÑOS: PINTAN LOS PALOS DE POLO con tiempo, CADA UNO de un color. PINTAN LAS FLORES DE LA PUNTILLA del palmito con un bastoncillo HACIENDO puntillas Y CON UN CUENTAGOTAS TIRAN gotitas de la mezcla de alcohol y ROTULADORES ENCIMA DE LA BLONDA POR LA PARTE QUE NO TÃ ‰ PUNTILLA. CUANDO ESTÉ TODO SECO y con la ayuda DE LA MAESTRA, peguen LOS PALOS DE POLO PARA HACER LA CARCASA. CUANDO ESTA ESTÉ seco l´APEGARAN EN LA CARTULINA Y Pegar la BLONDA ENCIMA. OPCIONALMENTE SE PUEDE AÑADIR una borla, HECHA POR LA MAESTRA O COMPRADA","en-GB":"Author: Anonymous
Center: Anonymous
Level: Infant
Materials:
Blondes, PALOS polo sticks level "COMPTAGOTESTEMPERA, MARKERS OLD, alcohol, cardboard
Descripió:
TEACHER: extract the ink fELT MARKERS AND MIXING oLD WITH ALCOHOL. LACE bent in half and draw a semicircle in the part that does not have ‰ Puntilla and cutting.
- CHILDREN: paint sticks POLO advance, EACH ONE COLOR. Painted flower PUNTILLA WITH THE palmitate stick tiptoe DOING WITH DROPPER throw cups of alcohol MIXING AND MARKERS OF LACE ON THE PART NOT TÃ ‰ PUNTILLA. ALL when it is dry and with the help of the teacher, poles might suit POLO TO MAKE casing. When Styx dry l´APEGARAN IN LACE ON THE cardboard and paste. Optionally you can add a tassel, MADE BY THE TEACHER OR bought"}
Tapes d'àlbum - Estiu - Quin gelat!! Mmmmmmmm!!!

Quin gelat!! Mmmmmmmm!!!

Autor: Núria i Anna M. Ramírez
Centre: CEIP Amadeu Vives
Nivell: a partir de P4
Materials:
làmina d´espuma eva de color carn, divermàgic marró o groc, cola blanca, vernís, culleres de gelat de plàstic, plastilina de colors, fideus de caramel per a decorar pastissos (cors, boles, boletes...), llaminadures en forma de cirera o cercle.
Descripió:
1. Es dóna a cada nen/a un triangle marcat sobre espuma d´eva i la retallen per la part de dalt amb tisores troquelades i les laterals amb tisores normals.
- 2. Es posa el nom a a la part del darrera del triangle i per la part del davant es posa divermàgic fent línies horitzontals i verticals (creuades). Es deixa assecar bé.
- 3. Es fan boles de plastilina de diferents colors, es faran més petites o més grosses segons com les vulguem col·locar, el color el triarem dels gustos que ens agradi i que combinin bé. desprès de fer la bola cal aixafar amb el palmell de la mà per tal que quedin planetes.
- 4. Decorem cada bola de gelat amb material diferent: la purpurina la posarem ja amb el vernís així ja quedarà¡ enganxada i no quedarà apilonada. Les boletes, fideus, cors i boles podem donar-la en un plat i que els infants col·loquin la bola i desprès apretin una mica per a que quedin enganxades o bé les aniran clavant amb els dits mica en mica i envernissarem amb poc vernís per tal que no es moguin les boletes-fideus i no marxi el color; trossets de plastilina els aniran posant sobre la bola i desprès l´arrossegaran amb el dit una mica i envernissem.
- 5. Quan estigui tot sec fem el muntatge. Caldrà retallar la plastilina pels costats que monti per tal que quedin totes al mateix nivell sobre la tapa.
- 6. Quan tinguem el cucurutxo i les boles de gelat enganxades clavem la cullereta sobre una de les boles i enganxem la cirera (llaminadura) a l´última bola de gelat.

Et presentem el nou Mes Que Tapes, que hem renovat amb un doble objectiu: per una banda facilitar la visualització de les imatges, tant en ordinadors com en dispositius mòbils, i per una altra fer més àgil i ràpida la tramesa de fitxers per tal que pugueu compartir les vostres creacions des del vostre mòbil i sense gaires entrebancs.
Ara el procés de tramesa és molt fàcil, només cal activar l'opció TRAMESA D'IMATGES del menú superior i, si ho feu des d'un mòbil, fer la foto, omplir els camps del formulari, i enviar-la.
Aquest espai no seria possible sense la vostra col·laboració, és per això que les vostres aportacions són necessàries per tal que aquest recull d’idees i materials es vagi renovant i ampliant cada dia.
Volem donar les gràcies a tothom que ha col·laborat per fer possible aquest espai i a tothom que ho farà en el futur. Si trobes útil aquest espai, t'animem a trametre les teves aportacions.
Pels nostàlgics, conservem l'espai antic en segon pla. Podeu accedir des del banner MESQUETAPES-RETRO que trobareu a l'esquerra de la pantalla.
Si tens algun suggeriment, dubte, o detectes alguna anomalia, t'agrairem que ens la comuniquis a mesqtapes@gmail.com

Gràcies per la teva col·laboració