Cart

Back

Joguines de reciclatge

Divendres, 21 Juliol 2017
Joguines de reciclatge - Picapiedra

Picapiedra

{"ca-ES":"Autor: Desiré López
Centre: CEIP Juan Ramón Jiménez - Martorell-
Nivell: Educació Primària (CS)
Materials:
Suro, plastilina, teles, plàstic adhesiu imitació de fusta, fullola, fusta, pegament, pintures i tisores
Descripió:
Veritablement ens trobem amb un treball on la idea de reproducció s’apropa molt a l’original. El nostre Pedro Picapiedra i el seu troncomòbil és el resultat d’un esforç per reciclar. El vehicle té una base de fullola i l’estructura es de palets de fusta, recoberts amb plàstic adhesiu imitació de fusta que dona una imatge “troglodita” i amb sensació de textures. Les rodes son de suro i la coberta un bocí de tela fixat a l’estructura. Pedro està fet de plastilina, pintat i envernissat.","es-ES":"Autor: Desiré López
Centro: CEIP Juan Ramón Jiménez - Martorell
Nivel: Educación Primaria (CS)
Materiales:
Lieja, plastilina, telas, plástico adhesivo imitación de madera, chapa, madera, pegamento, pinturas y tijeras
Descripió:
Verdaderamente nos encontramos con un trabajo donde la idea de reproducción se acerca mucho al original. Nuestro Pedro Picapiedra y su troncomóvil es el resultado de un esfuerzo para reciclar. El vehículo tiene una base de chapa y la estructura es de palets de madera, recubiertos con plástico adhesivo imitación de madera que da una imagen "troglodita" y con sensación de texturas. Las ruedas son de corcho y la cubierta un pedazo de tela fijado a la estructura. Pedro está hecho de plastilina, pintado y barnizado.","en-GB":"Author: Desiré Lopez
Center: CEIP Juan Ramón Jiménez - Martorell
Level: Primary (CS)
Materials:
cork, clay, fabric, plastic adhesive imitation wood veneered wood, glue, paint and scissors Descripió
:
Truly we have a job where the idea of ​​reproduction is very close to the original. Our Pedro Picapiedra and his troncomòbil is the result of an effort to recycle. The vehicle has a base and veneered structure of wooden pallets, plastic coated with adhesive imitation wood that gives a picture "troglodyte" and feeling textures. The wheels are covered with cork and a piece of cloth attached to the structure. Pedro is made of clay, painted and varnished."}

Et presentem el nou Mes Que Tapes, que hem renovat amb un doble objectiu: per una banda facilitar la visualització de les imatges, tant en ordinadors com en dispositius mòbils, i per una altra fer més àgil i ràpida la tramesa de fitxers per tal que pugueu compartir les vostres creacions des del vostre mòbil i sense gaires entrebancs.
Ara el procés de tramesa és molt fàcil, només cal activar l'opció TRAMESA D'IMATGES del menú superior i, si ho feu des d'un mòbil, fer la foto, omplir els camps del formulari, i enviar-la.
Aquest espai no seria possible sense la vostra col·laboració, és per això que les vostres aportacions són necessàries per tal que aquest recull d’idees i materials es vagi renovant i ampliant cada dia.
Volem donar les gràcies a tothom que ha col·laborat per fer possible aquest espai i a tothom que ho farà en el futur. Si trobes útil aquest espai, t'animem a trametre les teves aportacions.
Pels nostàlgics, conservem l'espai antic en segon pla. Podeu accedir des del banner MESQUETAPES-RETRO que trobareu a l'esquerra de la pantalla.
Si tens algun suggeriment, dubte, o detectes alguna anomalia, t'agrairem que ens la comuniquis a mesqtapes@gmail.com

Gràcies per la teva col·laboració