Recull d'idees per treballar a l'escola
Inici > Ambientació > Altres

Decorem les finestres de l'aula

No hem d'oblidar de decorar les finestres de l'escola per aconseguir un entorn més acollidor, atractiu i més proper als infants. En aquesta ocasió, després de la nevada, vàrem decidir entre tots de decorar-ho amb neu, pingüins i estrelles.
El/la mestre/a porta un esprai per fer neu a les finestres (no hi haurà cap problema de toxicitat, està preparat per aixó i a part, les finestres estan en una alçada on cap infant pot arribar-hi per tocar-les). Els infants punxaran el contorn d'un pingüí gran i el d'un de petit i a continuació li pintaran els ulls, el bec, la panxa i les potes amb ceres o pintures, segons vulguin fer l'activitat, ja que al decidir la tècnica van arribar a l'acord de tenir llibertat per escollir una de les dues opcions. La mestra penjarà, a les finestres , els pingüins un cop llestos.
Per seguir treballant alguns moviments de motricitat fina que ajudaran a desenvolupar amb més facilitat l'escriptura dels infants, donarem als infants una activitat de traç a realitzar. És un full Dina-4 on practicaran les estrelles. En cada quadrícula les estrelles estan començades.
A continuació, la mestra repartirà a cada infant un full on hi ha una estrella dibuixada (*) i explicarà als infants com fer l'estrella. Hauran de fer 4 "xurros" de plastilina i posar-los un damunt de l'altre units pel mig. Només pressionant una mica ja quedarà l'estrella fixada. A continuació la mestra fixarà les estrelles als vidres de les finestres mentre els alumnes faran boles amb la plastilina que els ha sobrat per tal de guardar-la correctament. Ja tindrem una aula encara més xula!!

Valora aquest fitxer (Valoració actual: 1.8 / 3 amb 3 vots)
Informació del fitxer
Nom del fitxer:IMG_3866.jpg
Nom de l'àlbum:allavina / Altres
Valoració (3 vots):222(Mostra els detalls)
Paraules clau:Decoració / finestres / pingüins / estrelles
Materials necessaris:Esprai per fer la neu als vidres, cartolines negres, pelfes, punxons, pintura taronja, pintura blanca, pinzells, ceres toves i plastilina blanca.
Nivell:Educació Infantil
Autor/a:Anna Llavina
Centre:CEIP L'Estany
Mida del fitxer:32 Kb
Data de creació:23 de Abril de 2009
Dimensions:300x 400 píxels
Visualitzat:4890 visites
URL:http://www.mesquetapes.com/displayimage.php?pid=498
Favorits:Afegir a favorits