Recull d'idees per treballar a l'escola
Inici > Tapes d'àlbum > Altres

Dibuix de l'hivern sobre fons negre.

Aquest hivern hem tocat la neu i l'hem conegut de ben a prop. En aquesta activitat el/la mestre/a, proposa als/les alumnes de fer un dibuix de l'hivern, sobre fons negre. Després de remenar i observar el que hi ha al racó de l'hivern, la mestra explicarà que avui treballaran amb una cartolina negra per fer un dibuix de l'hivern. Els preguntarà com poden fer-ho sobre fons negre. Provaran diferents materials fins concretar la cera tova blanca com a material per fer l'activitat. Faran memòria de què podem trobar i què no, en un paisatge d'hivern. A continuació la mestra repartirà una cartolina DinA-4 a cada infant i els encarregats donaran una cera tova blanca a cada infant. Faran el dibuix i un cop ben acabat (poden dibuixar i poden pintar) l'envernissaran amb vernís barrejat amb purpurina platejada.
En una altra sessió, en una cartolina DinA-3 on la mestra ha dibuixat un rectangle amb llapis (una mica més petit de la mida Dina-4), els infants, escolliran elements de l'hivern (dibuixar un ninot de neu, una estrella, un trineu, una bufanda...) per fer una seriació, al voltant de tota la marca en llapis (P3 un dibuix i un gomet rodó gran negre, P4 i P5: dos dibuixos i un gomet rodó gran nergre). A continuació enganxaran el dibuix de l'hivern sobre el fons negre i així tindran un treball emmarcat. Els treballs, estaran uns dies penjats a l'aula i després aniran a l'àlbum de plàstica.

(en la imatge per ordre, els treballs de P3 a la part superior, P4 i P5)

Valora aquest fitxer (Valoració actual: 2.8 / 3 amb 9 vots)
Informació del fitxer
Nom del fitxer:IMG_4218.jpg
Nom de l'àlbum:allavina / Altres
Valoració (9 vots):333(Mostra els detalls)
Paraules clau:Hivern / Quadre
Materials necessaris:Cartolina Dina-3 blanca, cartolina Dina-4 negra, ceres toves blanques, vernís i purpurina platejada.
Nivell:Educació Infantil
Autor/a:Anna Llavina
Centre:CEIP L'Estany
Mida del fitxer:20 Kb
Data de creació:23 de Abril de 2009
Dimensions:300x 225 píxels
Visualitzat:9625 visites
URL:http://www.mesquetapes.com/displayimage.php?pid=497
Favorits:Afegir a favorits